четвер, 24 лютого 2011 11:14

Фура з мінералкою впала з мосту

Автор: фото: Євген Євсєєв
  Розбитий фургон ”вольво” у вівторок біля столичного Південного мосту. Опівдні його підняли краном, поставили на колеса. Поряд — товар, що його перевозила вантажівка
Розбитий фургон ”вольво” у вівторок біля столичного Південного мосту. Опівдні його підняли краном, поставили на колеса. Поряд — товар, що його перевозила вантажівка

— Тут вантажівки падають, як груші. На моїй пам'яті дві було. Хлопці кажуть, і до того вони з мосту стрибали. Живемо, як на війні, — говорить 40-річний Андрій, водій маршрутки Київ–Канів.

У вівторок о 5.15 з естакади Південного мосту у столиці впав вантажний фургон "вольво". Машина приземлилася біля стоянки приміських маршруток. За 30 м звідти — автостанція "Видубичі". Ні пасажирів, ні водіїв у ранню годину там не було.

30-тонний фургон їхав по заокругленій естакаді із Харківського масиву в бік Столичного шосе. Причеп завантажений пластиковими пляшками з кока-колою, мінералкою, пакетами із соком. На повороті пробив металевий відбійник. Упав з висоти 5 м на правий бік. Тент розірвало, товар висипався на асфальт. Водій зламав ключицю й отримав численні забиття. Його з кабіни витягнули рятувальники. "Швидка" доправила до лікарні.

За 7 год. після аварії вантажівку піднімають автокраном і ставлять на колеса. У тягача зруйнована кабіна. Причеп у кращому стані, його ремонтуватимуть. За даними ДАІ, фургон зареєстрований на Закарпатті. Належить приватній фірмі.

Земля на місці аварії залита соляркою. Поряд купа пляшок та упаковок від соку. Робітники вибирають вцілілий товар, складають у причеп фургона, що під'їхав. На тенті напис "Мукачево". Над місцем аварії робітники лагодять відбійник. Вантажівка збила 25 м огорожі.

У Київській Державтоінспекції причиною аварії вважають слизьку дорогу і прорахунок шофера. З початку тижня йде сніг, комунальні служби не встигають прибирати його з доріг.

— Кажуть, водій не місцевий. Міг не знати, що на з'їзді з Південного мосту є крутий поворот. Не розрахував швидкість, його занесло і скинуло униз, — говорить зварювальник дорожньої служби. Він лагодить відбійник.

У грудні 2009-го з естакади Південного мосту впав фургон "рено". Машина пролетіла близько 10 м. Розчавила два металевих гаражі. Водій вижив. У липні 2008 року звідти впала вантажівка "ДАФ". У кабіні їхали водій та експедитор. Обидва потрапили до лікарні з важкими травмами.

Зараз ви читаєте новину «Фура з мінералкою впала з мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі