вівторок, 08 вересня 2009 08:15

Євгенію Тульчевську визнали найкрасивішою

Автор: фото: УНІАН
  ”Міс Україна-2009” 20-річна Євгенія Тульчевська з Дніпропетровська приміряє корону з діамантами вартістю 500 тисяч доларів
”Міс Україна-2009” 20-річна Євгенія Тульчевська з Дніпропетровська приміряє корону з діамантами вартістю 500 тисяч доларів

У конкурсі "Міс Україна-2009" перемогла 20-річна Євгенія Тульчевська з Дніпропетровська. Фінал конкурсу відбувся 6 вересня в столичному палаці "Україна". Титул "Перша віце-міс" виборола харків"янка Анастасія Сеніна, другою віце-міс назвали Евеліну Волошину з Алчевська на Луганщині. Корона "Міс глядацьких симпатій" дісталася одеситці Анні Пославській.

Євгенія Тульчевська має зріст 178 см і параметри — 89/64/92. Навчається в Національному гірничому університеті в Дніпропетровську. Любить великий теніс і шоколад.

За корону боролися 26 конкурсанток. Оцінювало дівчат журі з п"яти жінок.

— И это правильно! — каже співачка Асія Ахат, 42 роки. — Женщины лучше в красоте понимают и видят все недостатки друг друга. Нас в жюри было пять: какая-то женщина, миловидная блондинка-телеведущая с "Интера", учредитель конкурса Лилия Кузнецова, издательница журнала "Зефир" Ира Турбаевская и я. Лично мне понравилась одесситка Аня Пославская, она отличалась миловидностью и нежностью. А победительница не понравилась, она была плохо накрашена. Хотя у нее хорошая фигура и губы пухлые. Но последнее слово было за Лилей.

— Она общалась со всеми девочками и выбрала не только красавицу, но и умницу. Ей же потом с ней работать на "Мисс мира", — продовжує член журі конкурсу співачка Асія Ахат. — Если внешность не дотягивает, но есть ум — на внешние данные можно закрыть глаза. А уже когда была церемония награждения, я увидела еще двух девушек, которые были лучше Тульчевской. Но они даже не вошли в пятерку.

Фіналістки виходили на сцену в купальниках, вечірніх сукнях від дизайнера Катерини Шаховської та шкільній формі радянських часів.

Победительница не понравилась, она была плохо накрашена

— Педофілізмом попахувало, — пише на форумі сайту конкурсу "Міс Україна" користувач під ніком Небайдужий. — Сині шерстяні сукні з білими фартушками і рюшиками їм не личили. Для повної пошлятини тільки чупа-чупсів не вистачало.

Бюджет "Міс Україна-2009" становив $300 тис. Квитки коштували від 100 до 750 грн. Переможниця в грудні поїде до Південно-Африканської Республіки на фінал "Міс світу". А перша віце-міс представлятиме Україну на конкурсі "Міс Європа". Решта учасниць призів не отримали.

— 10 років тому ми дозволяли собі виносити на сцену холодильники і телевізори. А 1993-го навіть викотили "кадиллак", — згадує президент комітету "Міс Україна" Сергій Матяш. — Зараз розуміємо, що все це — жлобство. Якщо організатори заявляють серед призів автомобіль — 100 відсотків, що він призначається для конкретної, заздалегідь відомої людини.

Зараз ви читаєте новину «Євгенію Тульчевську визнали найкрасивішою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі