пʼятниця, 26 жовтня 2007 17:22

Джулії Робертс завтра виповнюється 40

  Джулія Робертс три роки не знімається в кіно. Вона займається вихованням своїх дітей — 2-річних близнюків Фіннеуса і Хейзел та 5-місячного Генрі Деніела
Джулія Робертс три роки не знімається в кіно. Вона займається вихованням своїх дітей — 2-річних близнюків Фіннеуса і Хейзел та 5-місячного Генрі Деніела

У неділю актриса Джулія Робертс святкуватиме своє 40-річчя. Два роки тому голлівудська зірка стала матір"ю близнюків "із пробірки". Хлопчика назвала Фіннеус, дівчинку — Хейзел. У червні актриса народила третю дитину, Генрі Деніела. Джулія та її чоловік, 38-річний оператор Денні Модерн зачали сина природнім шляхом.

За Модерна Робертс вийшла 2002-го. Вони познайомилися на зйомках фільму "Мексиканець". Денні був одружений. Закохана актриса зателефонувала його дружині й запропонувала викуп за чоловіка. Джулія давала за Медерна $100 тис. Віра Модерн розлучилася з Денні, та грошей не взяла.

Уперше Джулія одружилася у 25 років із виконавцем пісень кантрі Лайлом Ловетта. Він був потворний, його називали Квазімодо. Акторка побралася з ним по трьох тижнях знайомства. За рік вона втекла від чоловіка. Невдовзі Джулія зібралася заміж за актора Кіфера Сазерленда. Але за чотири дні до запланованого весілля втекла з найкращим другом свого нареченого Джейсоном Патріком.

У Робертс були романи з акторами Лайамом Нісоном, Діланом Макдермотом, Метью Перрі, Джорджем Клуні, Мелом Ґібсоном, Бенджаміном Бреттом. Коли Джулії було 4 роки батько Волтер розлучився з мамою Бетті. Він поїхав до Атланти й забрав із собою старшого сина Еріка. Згодом брат привів сестру на знімальний майданчик — у фільм "Криваво-червоний". Ерік перший почав зніматися в кіно, але в автокатастрофі зламав носа. Відтоді його запрошують лише в еротичні мелодрами. Із 1993-го Джулія не спілкується з братом, бо він розповідає про її конфлікти з батьком.

За участь у фільмі Робертс отримує $25 млн. Та впродовж трьох років вона не знімалася, бо займалася вихованням дітей. Артистка має три будинки в Нью-Йорку, 50-акровий маєток у Нью-Мексико та особняк у Голлівуді. Джулія готує сама, пече тістечка й тушить індичку.

Зараз ви читаєте новину «Джулії Робертс завтра виповнюється 40». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі