вівторок, 22 квітня 2008 07:06

Двоє українських пілотів розбилися у Гвінеї

Двоє українських пілотів загинули минулої середи в африканській країні Екваторіальна Гвінея. Вони керували літаком Ан-32. Тіла знайшли за два дні, але ще не впізнали.

Літак прямував до острова Аннобон зі столиці Гвінеї Малабо. Аварія сталася через сильний шторм під час посадки. Ан-32 відкинуло вітром у бік Атлантичного океану, куди він і впав.

На борту перебували п"ятеро членів екіпажу та шестеро пасажирів. Серед останніх були представники Демократичної партії. Політики летіли на Аннобон для проведення передвиборної кампанії. 4 травня у країні мають відбутися парламентські вибори.

Поки що невідомо, коли привезуть тіла двох українців.

Євросоюз вніс авіакомпанії Екваторіальної Гвінеї до чорного списку як такі, що не відповідають нормам безпеки. Літакам цієї країни заборонено літати країнами ЄС.

11 квітня в аварії транспортного літака Ан-32 під час посадки в аеропорту столиці Молдови Кишиневі загинули четверо українських пілотів. Молдовські експерти припускають, що аварія сталася через низьку висоту польоту.

Зараз ви читаєте новину «Двоє українських пілотів розбилися у Гвінеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі