четвер, 11 жовтня 2007 07:14

Двоє товаришів згоріли в гаражі

У Броварах під Києвом у вівторок уранці двоє підлітків згоріли в двоповерховому гаражі. Вони заснули при увімкненому обігрівачі.

— Одному хлопцю, Олександрові, було сімнадцять років. Він місцевий житель, — кажуть у центральному райвідділі міліції Броварів. — Його товариш із Сумщини. Вони ночували на другому поверсі гаража. Уночі холодно, тому увімкнули електронагрівач. Хлопці спали, коли сталося займання.

Під ранок мешканець сусіднього будинку на вул. Панаса Мирного почув тріскіт. У вікні побачив, що горить сусідський сарай. За його викликом через 10 хв. приїхали пожежники. До їх прибуття полум"я охопило верхню частину будівлі.

У МНС кажуть, що через сильний вогонь зайти всередину було неможливо. Коли загасили, у згарищі біля ліжка знайшли одного хлопця. Інший був на балконі.

За словами господарів сусідніх сараїв, товариші не курили й не випивали. Працювали на будівництві. На другому поверсі над гаражем зберігали багато старих телевізорів, які вони розбирали.

За попередньою версією рятувальників, пожежа почалася через замикання електропроводки.

Зараз ви читаєте новину «Двоє товаришів згоріли в гаражі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі