четвер, 28 серпня 2008 07:09

Двоє грабували квартири на перших поверхах

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

— До міліції звернулася сім"я і заявила, що вночі з квартири зник телевізор "LG". У той час вони спали, — розповідає помічник керівника райвідділу міліції Черкас 32-річний Юрій Дученко. — Така ж дивина трапилася тієї ночі ще в двох сім"ях. В одній зникла мікрохвильова піч, у другій — жіноча сумка з мобільним телефоном та банківською кредитною картою, — додає він. Як все це зникало, люди не могли пояснити.

Дученко каже, що речі викрадали з перших поверхів, де були відкриті кватирки. Через них без шуму злочинці залазили до приміщення, відкривали вікна і виносили майно.

— У мене двокімнатна квартира. Ми спали, стомлені спекою. Усі вікна були відчинені, аби був сквознячок. Кожен думає, що з ним нічого не станеться. Вранці встав, вийшов на кухню, дивлюся — немає мікроволновки, — говорить 35-річний Сергій Петренко.

Експерти знайшли в квартирах відбитки чужого взуття. Це й стало доказом. За кілька годин з"явилися перші зачіпки — злочинці розрахувалися в магазині викраденою кредиткою.

— Оперативники переглянули відео з камер стеження й впізнали давніх знайомих — 28-річного Анатолія та Руслана, 29 років. Вони вже були в тюрмі за квартирні крадіжки та наркотики. Викрадені речі у злочинців вилучили, — додає Юрій Дученко.

Зараз ви читаєте новину «Двоє грабували квартири на перших поверхах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі