четвер, 18 жовтня 2007 07:10

Дворічна Дарія Барвінко випала з п"ятого поверху

Минулого четверга у квартирі кременчужан Барвінків 2-річна донька Дарія сперлася руками на протимоскітну сітку, що закривала вікно. Вона порвалася, й дитина полетіла вниз із п"ятого поверху.

Дарія впала на поріг перукарні, розташованої в будинку. Перукарі почули, як щось гупнуло. Коли вибігли надвір, побачили на тротуарній плитці дитину. Прибігла й мама дівчинки. Дитина померла у кареті "швидкої".

— Мама дівчинки 23-річна Валентина розповідає, що готувала обід на кухні. Донька була поруч. Вийшла до іншої кімнати по мобілку. Коли повернулася, побачила обірвану сітку, — розповідає 31-річний Олександр Золотаренко з Кременчуцького міського управління МНС. — Батько дитини Іван, 28 років,був на роботі.

Барвінки живуть в однокімнатному помешканні по вул. Красіна. Вікно в їхній квартирі пластикове. Сітка була закріплена із зовнішньої сторони.

20 серпня цього року з відчиненого вікна на третьому поверсі випав 12-місячний Ілля Данченко з Кременчука. Хлопчик загинув.

Зараз ви читаєте новину «Дворічна Дарія Барвінко випала з п"ятого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі