вівторок, 24 червня 2008 07:06

Дві турфірми не впоралися з клієнтами

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

6 червня майже 200 туристів із Харкова з вини туркомпанії "Слобода-тур" не змогли повернутися додому після відпочинку в Єгипті та Туреччині. Останні прилетіли додому 14 червня. За компенсацією також приїхав директор туристичної агенції в Єгипті. Але вже два тижні не може отримати відшкодування збитків. Керівник "Слободи-тур" не заплатив єгипетському партнерові $250 тис.

— Ми приймали туристів з Харкова, лише взявши за це невеличкий аванс. Декілька груп прожили в нас взагалі безплатно, — розповідає єгипетський бізнесмен Анвар Гессер. — Прилетів сюди, але ситуація не вирішується. Сиджу тут з 10 червня.

Проблеми зі "Слободою-тур" почалися ще весною. У березні директор агенції громадянин Туреччини Джихат Аліабет заборгував власникові готелів кілька тисяч доларів.

Обдурені туристи вимагають від "Слободи-тур" по $2,5 тис. — за вартість путівки, зворотний квиток на літак, що люди купували за власні гроші, проживання, харчі й моральний збиток.

— Та директор обіцявся повернути лише по 460 доларів. Це вартість білета та компенсація за те, що ми жили не в чотиризірковому отелі, за який заплатили, а в тризірковому, — розповідає Олена Нікітіна, родичка однієї з туристок.

Минулого тижня "Слободу-тур" позбавили ліцензії.

Зараз ви читаєте новину «Дві турфірми не впоралися з клієнтами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі