вівторок, 08 вересня 2009 08:50

Двері мільйонера вирізали болгаркою

Засновник одного з вінницьких підприємств забарикадувався днями від податкової міліції у власному офісі. Три доби правоохоронці чергували біля підприємства.

— У працівників податкової міліції була постанова суду про обшук в офісі. Але чоловік уперто не відкривав дверей, — говорить Ольга Шишківська, прес-офіцер управління податкової адміністрації у Вінницькій області. — Виламати двері не вдалося. Тому довелося застосувати пилу-болгарку. Після чого з офісу вилучили всю документацію, яка стосується справи.

Підприємця підозрюють у несплаті податків на суму понад 7 млн грн. Податківці розповідають, що бізнесмен уніс цінні папери до статутного фонду двох акціонерних товариств і став їх співвласником. Договірна вартість акцій становить 35 млн грн. Податок із цих коштів він не сплатив.

Нині проти підприємця порушено кримінальну справу за ухиляння від сплати податків в особливо великих розмірах. Бізнесменові загрожують від п"яти до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна.

Зараз ви читаєте новину «Двері мільйонера вирізали болгаркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі