субота, 26 квітня 2008 07:08

Двадцятирічний хлопець три місяці був сутенером

Минулого тижня в Полтаві затримали 20-річного приватного таксиста Михайла. Він пропонував клієнтам дівчат за викликом.

— Працював в основному біля нічних закладів, таких як клуб "Робін Гуд", — розповідає старший інспектор обласної міліції Яна Холодна. — За ніч міг надати послуги трьом клієнтам. В основному це були випивші люди, які, ні з ким не познайомившись у барі, хотіли продовжити вечір. Були й такі, що зверталися неодноразово.

Михайло заочно навчається на другому курсі одного з київських університетів. Їздить на УАЗі-21099. Співпрацював із трьома повіями з траси Київ—Харків. Каже, сутенерством займається три місяці.

— Із одного брав 100 гривень, ще 30–40 — із повії за те, що приводив їй клієнта. Плюс поїздка на таксі за подвійним, інколи потрійним тарифом. Година з повією коштувала 100–150 гривень. Для клієнта це виходило гривень 400, — веде далі Холодна. — Той на трасі обирав одну з трьох дівчат. Тоді таксист відвозив їх у готель чи ще кудись. Клієнтам представлявся представником міліції або прокуратури та казав: "Не переживайте. Проблем ніяких не буде, я все порішаю".

Проти хлопця порушили кримінальну справу. Повії — на підписці про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Двадцятирічний хлопець три місяці був сутенером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі