вівторок, 09 жовтня 2007 07:15

Два поїзди зіткнулися на Дніпропетровщині

Минулої неділі о пів на першу дня лобом у лоб зіткнулися пасажирський потяг N39 "Севастополь-Київ" і товарняк. Аварія сталася неподалік станції "Верхівцеве" у Верхньодніпровському районі, що на Дніпропетровщині.

— Попередня причина аварії — пасажирський поїзд проїхав на червоне світло, — зазначають у прес-службі "Укрзалізниці".

Пасажирський потяг прямував із Севастополя до Києва. Мав 21 вагон. Вантажний їхав із міста П"ятихатки до Дніпропетровська. У 36 вагонах віз вугілля. За 4 км від станції "Верхівцеве" поїзда зіткнулися. Пасажирський в"їхав у товарняк із правого боку.

— У результаті аварії загинув 48-річний складач поїздів. Із пасажирів пасажирського потяга ніхто не постраждав, — розповідають у прес-службі МНС Дніпропетровщини. — Через аварію пошкоджено майже 50 метрів залізничного полотна, локомотив пасажирського та три вагони вантажного потягів.

У пасажирському поїзді зійшли з рейок, але не перекинулися два локомотиви. Після їх заміни, о 3.51 поїзд N39 поїхав за призначенням. У неділю о 13:04 він прибув до Києва.

Нині на місці аварії ремонтують колії. Через це інші поїзди ходять по об"їзному маршруту П"ятихатки-Кривий Ріг-Верхівцеве, спізнюються на кілька годин. Наприклад, поїзд із Маріуполя до Києва прибув пізніше на 3 год., із Донецька — на 4,5, із Сімферополя — на 6 і з Севастополя — на 7 год.

Зараз ви читаєте новину «Два поїзди зіткнулися на Дніпропетровщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі