вівторок, 12 квітня 2011 02:45

Душову відкрили на автостанції місцевого значення

Автостанцію "Чайка" на вул. Гагаріна, 16 у Рівному відкрили минулого вівторка. Звідти щодня відправлятимуться до 120 рейсів у райцентри Костопіль, Сарни, Березне та село Тучин Гощанського району.

Об 11.00 на платформах скупчуються пасажири. Люди чекають на перший рейс до Костополя. Дехто заплутався із розкладом.

— Ледве встигла, — переводить дух костопілька Марія Созонюк, 35 років. — Моя маршрутка раніше від'їжджала із платформ біля залізничного вокзалу, а тут довелося добиратися з торбами на інший кінець Рівного.

Пасажири купують квитки.

— Не подобається мені оце нововведення, — киває на чергу біля каси Василь Якимчук, 52 роки. — Я розумію, що має бути порядок — квитки, розрахунки. Але ж водії звикли до "живих" грошей. Ти йому кілька гривень, він тебе везе. А тепер купиш квитка, а брати в маршрутку не хочуть. Ще й проїзд подорожчав.

У понеділок на рейс Рівне—Костопіль із Центрального автовокзалу проїзд коштував 7 грн. У середу на "Чайці" люди платять по 9. Тільки у день відкриття каси зробили знижку — на 32 коп.

Люди скупчуються біля довідкового бюро. Високо над ним висить розклад рейсів у прозорих файлах.

— Погано видно, нічого не розберу. Вішайте розклад нижче, бо очі на лоба вилазять, — просить літня жінка з палицею.

— А мені подобається — чистенько і кафе тут є, — каже рівненець 34-річний Олег Стецюк. — От тільки зал очікування зробили маленький. Ще влітку так-сяк, на вулиці постою. А взимку зал буде переповнений.

"Чайка" відкрита із 4.45 до 22.30. Розташована біля однойменного торговельно-розважального центру. Його власники вклали у будівництво автостанції 10 млн грн.

— У будівлі є диспетчерська, каси, довідкове бюро, зал очікування, кафетерій, камера схову, кімната матері і дитини. А для водіїв є кімнати відпочинку з душовою, — розповідає інвестор 44-річна Лариса Абрамович, голова правління київської холдингової компанії "Менеджмент текнолоджі девелопмент".

До кінця місяця на автостанцію переведуть ще кількадесят рейсів північного напрямку — на Дубровицю, Зарічне, Володимирець.

З'явилося за тиждень:

"Клініка, дружня для молоді" у Дніпровському районі Києва на базі Центральної районної поліклініки 4 квітня. Там безкоштовно надають комплексну медико-соціальну допомогу підліткам та молоді. Можна прийти до терапевта, гінеколога, дерматолога, уролога і психіатра. Вагітні дівчата можуть отримати психологічну консультацію. Відвідати клініку дозволяють анонімно.

Зникло:

Обмежувальні знаки у центрі Львова 4 квітня. Їх два тижні тому поставили на вул. Кривоноса, яка веде із Високого Замку. Через це на ній і прилеглих вулицях утворювалися довгі затори.

 

Зараз ви читаєте новину «Душову відкрили на автостанції місцевого значення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі