субота, 22 вересня 2007 07:03

Дружина президента переказала Ангеліні Усатенко 25 тисяч

У четвер дружина президента Катерина Ющенко відвідала Закарпаття.

Разом із представниками Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000" приїхала у Мукачівський дитячий будинок "Дивосвіт". Його відкрили торік у березні. У супроводі директора дитбудинку Мирослави Лендєл Катерина Михайлівна оглянула кімнати й передала 46 вихованцям музичний центр, дитячий одяг та канцтовари.

— Як живеться? — Катерина Ющенко підходить до дітей Яни та Максима. Гладить їх по головах. Вони ніяковіють і в один голос відказують, що все добре.

Перша леді йде до кімнати, де грається 5-річна Ангеліна Усатенко. Торік вона стала обличчям рекламної кампанії на підтримку проекту "Дитяча лікарня майбутнього". Катерина Михайлівна кілька хвилин спілкується з дівчинкою.

— Це тобі, щоб ти гарно вчилася читати й рахувати, — передає Ангеліні іграшковий комп"ютер. Дівчинка дякує.

На банківський рахунок Ангеліни Усатенко Катерина Ющенко переказала 25 тис. грн. Зняти ці гроші на навчання дівчинка зможе, коли стане повнолітньою. Обласній дитячій лікарні дружина президента передала сертифікат на отримання медичного обладнання на мільйон гривень. 

Зараз ви читаєте новину «Дружина президента переказала Ангеліні Усатенко 25 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі