вівторок, 05 лютого 2008 07:12

Донька Кінаха народила дівчинку

У п"ятницю екс-міністр економіки, а нині нардеп-"регіонал" Анатолій Кінах уперше став дідусем. Його старша донька 28-річна Наталія Ковалко народила доньку.

Дівчинка з"явилася на світ вагою 3570 г і зростом 53 см. Її назвали Євгенією — на честь матері дружини політика Євгенії Олександрівни.

— Я одразу приїхав до дочки. Через півгодини після народження вже потримав Женю на руках, — розповідає Кінах. — У нас весь тиждень щасливий. За сім днів до пологів Наталія  захистила дисертацію і стала кандидатом юридичних наук.

Наталія Ковалко працювала юристом в апараті Верховної Ради. Її чоловік 38-річний Олександр Ковалко два тижні тому звільнився з посади заступника голови правління "Нафтогазу України".

У родині Кінахів вагітна й середня донька 24-річна Зоя. Анатолій Кінах удочерив Зою та Наталю, коли одружувався зі своєю прес-секретаркою Мариною Чаусовою. Після цього в Кінахів народилася спільна донька Софія, якій нині 8 років. Її назвали на честь матері Анатолія Кириловича.

Зараз ви читаєте новину «Донька Кінаха народила дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі