пʼятниця, 14 вересня 2007 07:07

Дмитро Івах атакував ос пилососом

У вівторок до реанімаційного відділення Хмельницької міської лікарні привезли 52-річного місцевого жителя Дмитра Іваха.

— Пацієнт поступив у важкому стані. По всьому тілу висипки, а набряки на обличчі такі, що він не міг відкрити очі, — розповідає лікар-анестезіолог Ігор Булович. — Зниження тиску та загальна слабкість, нездужання, важкість дихання. Якби несвоєчасно надали медичну допомогу, наслідки могли бути непередбачувані.

Як розповів потерпілий, він живе у приватному будинку. Майже три місяці тому під стріхою літньої кухні завівся рій ос.

— Літають і літають, до кухні не зайдеш. Якось укусили Ніну, жінку мою, — розповідає Дмитро Івах. — А тиждень тому і мене вкусила — в голову. Я вже їх і кип"ятком заливав, і всілякими аерозолями труїв. Нічого не допомагає.

Найближчими вихідними в родині має одружуватися старший син, 21-річний В"ячеслав. Батько переймався, що комахи покусають гостей.

— Узяв пилосос і багато виловив. Коли одна таки вкусила мене за брову, — продовжує. — Хвилин за двадцять уся голова напухла, давлєніє впало. Короче, така алергія, думав, що мені буде кінець. Так би воно й було, якби жінка не викликала "скору".

Наступного дня Дмитра Іваха вже виписали з лікарні. Він не облишив думки розібратися з осами раз і назавжди:

— Молодший син Діма їх таки потруїть. Він намочив тряпку в керосині й закинув у гніздо. За день-два всі поздихають.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Івах атакував ос пилососом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі