вівторок, 10 квітня 2007 16:44

Для Семенових організували кортеж із 62 автомобілів

Автор: фото: Володимир СІНДЄЄВ
  Кияни Євген та Наталія Семенови — члени клубу власників автомобілів ”Шевроле”. Завдяки одноклубникам, які на 62 машинах проводили їх до вінця, молодята потрапили до ”Книги рекордів України”
Кияни Євген та Наталія Семенови — члени клубу власників автомобілів ”Шевроле”. Завдяки одноклубникам, які на 62 машинах проводили їх до вінця, молодята потрапили до ”Книги рекордів України”

У суботу київських молодят 24-річного Євгена Семенова та 22-річну Наталію супроводжував весільний ескорт із 62 машин. Його організували учасники клубу "Шевроле Авео". Процесія стартувала о 13.00 із вулиці Бальзака і проїхала до пам"ятника засновникам Києва.

— Коли ми рухалися, то всі автомобілі нам сигналили, люди висовувалися із вікон будинків, аби подивитися. Навіть міліціонер, який стояв на вулиці Електриків, махав нам рукою, — розповідає Євген Семенов. — Коли ми приїхали до "Либеді" (пам"ятника засновникам Києва. — "ГПУ"), нам вручили диплом "Книги рекордів України". Аби все це зареєструвати, потрібно заплатити 400 доларів. Їх зібрали самі учасники ескорту. Біля пам"ятника ми відзначили рекорд — випили безалкогольне пиво.

Три місяці тому Євген попросив на інтернет-форумі чотири машини для поїздки наречених по місту. Охочих зробити це ставало дедалі більше. Зрештою на весілля прибуло 62 машини. Їх ціна коливається від $10 до $14 тис.

Євген Семенов закінчив Академію муніципального управління. Працює у фірмі "Трансмашхолдинг", яка займається виготовленням потягів. Членом клубу "Шевроле Авео" став два роки тому. Одноклубники зустрічаються раз на місяць — в останню суботу, в парку Дружби народів.

Спонсором весільного ескорту виступила фірма "Дако". Вона займається оптовою торгівлею комп"ютерами. Наталя працює там секретарем.

Мешкали молодята на Троєщині, на пр-ті Маяковського, 20, у розташованих навпроти будинках. Познайомилися  кілька років тому випадково. Почали зустрічатися. Разом їздили на зустрічі клубу, брали участь у вуличних перегонах.

— Я вже більше року не ганяю. А раніше ми з Наташею часто їздили на перегони. Рік тому на моїх очах розбився мотоцикліст. Після того я перестав цим займатися. Тепер я весь для сім"ї, — каже Євген.

На весілля батьки подарували молодятам земельну ділянку, за 7 км від Києва, для будівництва власного будинку. Згодом Євген планує придбати джип. А "шевроле", аби не прощатися з клубом, віддасть Наталі.

Зараз ви читаєте новину «Для Семенових організували кортеж із 62 автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі