пʼятниця, 19 листопада 2010 02:00

Для підприємців відкрили гарячу лінію

Центр консультаційної правової допомоги для малого бізнесу у відносинах із владою відкрила партія "Наша Україна". Також започаткувала "лінію довіри для підприємців" за телефоном 0 800 50 28 18.

— Нинішня редакція Податкового кодексу ставить під сумнів можливість для цих людей прогодувати свої сім'ї, — кажуть у партії. — Тому вони змушені виходити на акції протесту, вимагаючи почути їх вимоги. Влада не знайшла нічого іншого, як відповісти цим людям репресіями. Щодня до нас надходить інформація про факти тиску на підприємців, які беруть участь у таких акціях.

"Наша Україна" закликає підприємців повідомляти про вимоги хабарів, безпідставну відмову у реєстрації, видачу ліцензій, незаконні перевірки, тиск із боку влади. Партійні юристи та економісти нададуть безкоштовну консультативну допомогу. Народні депутати від "Нашої України" готові надавати запити та звернення на захист малого та середнього бізнесу.

Також звернення можна надсилати на електронну скриньку [email protected].

Зараз ви читаєте новину «Для підприємців відкрили гарячу лінію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі