четвер, 28 червня 2007 07:08

Дівчина і хлопець стрибнули з 14-го поверху

Пізно ввечері в понеділок 12-річна Ліза Арного та 14-річний Іван Попов із міста Сміла на Черкащині вистрибнули з 14-поверхівки. Обоє були єдиними дітьми в батьків.

— Будинок на Свердлова, 93 у місті найвищий. Люди бачили, як Іван з Лізою забралися на загальний балкон 14 поверху, хоча жили за іншими адресами. Трохи посиділи, а потім стрибнули вниз, — розповідає 40-річний Костянтин Проценко з обласного управління МНС.

Іван навчався в місцевому природничо-математичному ліцеї. Його директор 51-річна Софія Гнідая каже, що хлопець був дуже активним і товариським.

— Його всі любили. Ваня захоплювався англійською мовою, музикою, інформатикою. Ми були переконані, що він досягне великих успіхів, — каже директор.

У Смілянській міській школі N1, де навчалася Ліза Арного, згадують, що дівчина поводилася як доросла.

— Ліза казала, що в душі їй 18 років. Це була творча дитина, дуже гарно малювала, — розповідає директор Інна Гайдай. — Ваня щодня заходив за нею в школу і вони разом йшли додому.

Що змусило підлітків укоротити собі віку, невідомо. Кажуть, батьки не дозволяли їм зустрічатися.

7 липня Лізі виповнилося б 13 років. Батьки обох дітей — приватні підприємці.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина і хлопець стрибнули з 14-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі