вівторок, 27 листопада 2007 07:06

Чоловік застрелив лікаря в шпиталі

У ніч із суботи на неділю в місті Слов"янськ Донецької області 25-річний чоловік із обріза застрелив завідуючого терапевтичним відділенням 30-річного Дениса Кравцова.

— Близько першої години ночі до лікарні N1 з діагнозом "алкогольна інтоксикація" доставили 19-річну дівчину, — розповідають у відділі зв"язків із громадськістю МВС області. — З дівчиною в "швидкій" приїхав її приятель.

Вони випивали в місцевому барі. Через передозування дівчині стало зле. Викликали "швидку".

Денис Кравцов, який чергував тієї ночі, прийняв дівчину й відправив до реанімації. Приятель почав кричати та погрожувати повбивати усіх, якщо її не врятують. Потім два рази вдарив лікаря в обличчя. Коли медик попросив залишити кімнату, той витяг із-під светра обріз і вистрелив йому в шию. Після цього чоловік із дівчиною втекли.

Денис Анатолійович помер на місці.

— Зараз все місто плаче, — розповідає "ГПУ" медсестра, яка не хоче називати своє ім"я. — Денис Анатолійович не міг навіть голосу підняти. Пташку не образить. Він ось тільки в вересні одружився. Планував дітей. Дуже доброю людиною був.

Міліція відразу почала шукати злочинця. Поїхали до нього додому. Але мати не захотіла назвати номер та колір машини свого сина. Він працює таксистом. Жінку забрали до райвідділу через перешкоджання слідству.

Чоловіка затримали уранці. На допиті він зізнався, що йому здалося, ніби поведінка лікаря з пацієнткою виходила за рамки лікарських повноважень. Чоловік раніше був судимий. Проти нього порушили карну справу.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік застрелив лікаря в шпиталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі