четвер, 16 жовтня 2008 07:08

Чоловік ганявся за міліціонерами на тракторі

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

8 жовтня о 4.00 охоронець автосалону в Дніпропетровську зателефонував у міліцію. Повідомив, що на стоянку автомобілів заїхав трактор марки "джісібі". Тракторист розмахував ножем і викрикував незрозуміле.

На автостоянку прибув міліцейський автопатруль. Невідомий став утікати на тракторі. Міліціонери почали переслідування. Приблизно через півкілометра тракторист розвернувся, опустив ківш і посунув просто на патрульне авто. Тепер тікати мали правоохоронці.

Гонитва тривала приблизно 10 хв. Тракторист періодично викрикував із вікна, що міліціонери — "воїни тьми і демони".

— Коли прибула викликана патрульними підмога, трактор уже врізався у ворота комбайнового заводу та заглух, — розповідають у прес-службі міської міліції. — Добре, що в цей ранній час машин на вулицях практично не було. На чоловіка, який розмахував ножем і сильно пручався, вдалося вдягнути наручники. Його доставили в Червоногвардійський райвідділ міліції.

На допиті чоловік спочатку назвався ім"ям персонажа "Золотого теля" — Адамом Казимировичем Козлевичем. Твердив, що тверезий. Пізніше зізнався, що викурив три цигарки "трави". На питання слідчих, де взяв наркотики, сказав, що купує їх у "Ваньки із Перещепіно".

— Коли зілля трохи із голови вийшло, почав говорити щось путнє, — кажуть у слідчому відділенні райвідділу. — Запевняв, що міліціонерів убивати не збирався. Лише хотів повернути їх до любові господньої та наставити на "дорогу істинну".

Затриманий, ним виявився 35-річний Олександр, раніше чотири роки провів у в"язниці. Йому пред"явили звинувачення в злісному хуліганстві, у нападі на правоохоронців і вживанні наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік ганявся за міліціонерами на тракторі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі