середа, 09 квітня 2008 07:06

Чернігівським підліткам обмежили перебування в комп"ютерних клубах

— Із середини квітня представники міськради почнуть ходити по комп"ютерних клубах і виловлювати підлітків, яких помітять після 22-ї в літній час і після дев"ятої вечора взимку, — розповідає Тетяна Філоненко з Чернігівської міськради.

Днями депутати прийняли документ, який має "запобігати азартній, комп"ютерній та інтернет-залежності серед неповнолітніх". Від рішення трирічної давнини він відрізняється тим, що підліткам забороняється сидіти в комп"ютерному клубі понад 2 год. на добу. Адміністратори закладів повинні перевіряти учнівські квитки й записувати прізвища відвідувачів у журнал.

— Власники клубів казали, що зафіксувати всіх нереально, що це утискає права дітей, — говорить Філоненко. — Але ми спробуємо все-таки навести лад.

Батьків неповнолітніх порушників викликатимуть до школи та на адміністративну комісію до райради. Інтернет-клуби, що регулярно порушуватимуть рішення міськради, закриватимуть.

Зараз ви читаєте новину «Чернігівським підліткам обмежили перебування в комп"ютерних клубах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі