пʼятниця, 16 листопада 2007 07:11

Через перепади напруги загинула сім"я

Минулої середи вчаділа сім"я Бондарів із Донецька. Пожежа в будинку сталася через коротке замикання в телевізорі. Сусіди кажуть, із початку тижня на вулиці постійно "стрибала" напруга. В будинках лопалися електричні лампочки.

42-річний Олександр із дружиною Світланою, 40 років, та 9-річним сином жили в будинку по вулиці Трьохгорна.

— Чоловік увечері дивився на кухні телевізор і заснув. Через перепади світла телевізор загорівся. Імпортна техніка згоряє за лічені хвилини. В них був "Самсунґ", — розповідають у прес-службі МНС Донеччини. — Дим від вогню дуже ядучий. Достатньо хоч раз вдихнути й людина непритомніє.

Олександр прокинувся. Дійшов до кімнати, де спали дружина з сином. Розбудив їх і лише тоді знепритомнів. Світлана відкрила кватирку. Мабуть, хотіла викликати допомогу — пожежники знайшли жінку з зажатим у руках мобільним телефоном.

— Дим із кватирки помітив сусід Юрій. Вхідні двері він зламав. Із хати виніс лише хлопчика, але він був уже мертвий, — говорять у прес-службі.

Сусіди розповідають, Олександр Бондар працював слюсарем на Донецькому водоканалі, Світлана — медсестрою. Син Дмитро навчався в донецькій школі N133.

Зараз ви читаєте новину «Через перепади напруги загинула сім"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі