пʼятниця, 24 жовтня 2008 07:07

Через газовий конвектор стався вибух

23 жовтня приблизно о 7.00 у 5-поверховому будинку по вул. Сахарова, 34 у Львові пролунав вибух. Із квартири на останньому поверсі ударною хвилею вибило шибки, вхідні двері з коробкою, тріснула штукатурка. У перекритті між верхніми поверхами утворилися тріщини, у сходовій частині вибито два вікна.

Із квартири N13 винесли травмованого 36-річного господаря Віктора Лобанова.  Його із 50% опіків тулуба, кінцівок, обличчя та дихальних шляхів шпиталізували в реанімацію восьмої клінічної міської лікарні.

— Чоловік нещодавно придбав цю квартиру, — розповідає Микола Гуцуляк із територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області. — Припускаємо, що причина вибуху — самовільне встановлення газового конвектора. Пожежники, які першими увійшли в квартиру, стверджують: кран конвектора був відкритим, і газ вільно виходив у приміщення.

Квартиру N13 від"єднали від загальної мережі газопостачання. Вибух не завдав шкоди сусіднім квартирам, тому людей не евакуювали.

На Львівщині із початку року це третій вибух газу в житлових будинках.

Зараз ви читаєте новину «Через газовий конвектор стався вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі