середа, 30 травня 2007 07:04

Бульдозер розчавив 20 тисяч дисків

На смітнику поблизу села Брище, за 2 км від Луцька, податківці знищили понад 20 тис. контрафактних компакт-дисків, аудіо- і відеокасет. Підробки майже на 500 тис. грн конфіскували на підпільній студії у центрі Луцька.

Нелегальне підприємство з виготовлення компакт-дисків податківці викрили восени 2005 року. Студія працювала у двокімнатній найманій квартирі на околиці міста. Бізнесом керував підприємець Сергій Михайлов, 35 років. Десяток найманих робітників отримували з Києва підроблені контрольні марки та етикетки, чисті диски та пакувальні бокси. Потім цілодобово записували диски та касети. Везли їх на ринки області, у торгові комплекси "Гостинець" і "Пасаж". Продавали за ціною 7–15 грн за штуку.

— Саморобну продукцію збували також на Завокзальному та Центральному ринках Луцька, — розповідає заступник голови ДПА у Волинській області Валентина Дорощук, 48 років.

Підробки вилучили та повезли на смітник. 14-тонна машина 10 хвилин чавила 100 картонних коробок із відеодисками, аудіокасетами і музичними компакт-дисками. Навколо смітника виставили охорону — місцеві селяни поривалися поцупити диски з-під гусениць трактора.

Зараз ви читаєте новину «Бульдозер розчавив 20 тисяч дисків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі