субота, 10 листопада 2007 07:12

Будівельників-іноземців неможливо впізнати

У ніч на п"ятницю в селі Мiзікевича Овідіопольського району на Одещині в дерев"яному вагончику згоріли три будівельники.

— У пожежну частину подзвонили надто пізно. Вагончик згорів за лічені хвилини. Це ж дерево, — кажуть у прес-службі МНС Одеси.

Вагончик площею 18 кв. м стояв на вул. Леонідова. Там розташоване котеджне містечко "Савінйон". Чоловіки працювали над зведенням чергового будинку.

— Швидше за все, вони залишили увімкнутий саморобний електрокамін і заснули, — зауважують у прес-службі. — А там могло щось перегоріти й замкнути.

Через те, що тіла дуже обгоріли, їх неможливо впізнати. Вдалося встановити особу одного чоловіка — це Малишев Дмитро із Придністров"я. Інші двоє робітників родом із Молдови.

— Це було звичайне згарище. Ледве знайшли тих людей. Двоє лежали на ліжку, а третій — під ним. Мабуть, хотів сховатися, — розповідають у прес-службі.

Кажуть, що перед сном будівельники трохи випили. Тіла відправили на експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Будівельників-іноземців неможливо впізнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі