середа, 27 лютого 2008 07:09

Богдана Сидорука рятував сільський голова

12-річний Богдан Сидорук рибалив на ставку поблизу села Клітицьк Камінь-Каширського району на Волині. Коли відійшов за 150 м від берега, крига під ним тріснула. Хлопець провалився у воду.

Богдан почав кликати на допомогу. Свідки побігли по сільського голову. Хтось зателефонував рятувальникам.

— Нам повідомили, що дитина тоне в першому ставку зліва за льонозаводом. Але коли ми виїхали, побачили рівне плесо й жодних ознак того, що тут трапилася біда, — розповідає начальник райвідділу МНС Володимир Багнюк. — Очевидно, хтось переплутав водойми. Ми злякалися, що не встигнемо порятувати хлопчину.

Оббігши кілька ставків, рятувальники побачили Сидорука, який ледве тримався на поверхні. Тим часом сільський голова Клітицька Богдан Островський на плоту намагався витягти дитину. Двоє рятувальників у жилетах лягли на лід і почали просуватися до них. Коли крига тріснула, добиралися до хлопця вплав, розбиваючи її невеликими драбинами.

Знесиленого Богдана поклали на пліт і підтягнули до берега. Згодом його обстежили в лікарні, нині хлопець почувається добре.

Зараз ви читаєте новину «Богдана Сидорука рятував сільський голова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі