вівторок, 04 вересня 2007 07:06

Богдан Шиба судиться через кепку

Народний депутат від фракції Партії регіонів Анатолій Горбатюк, 39 років, подав до суду на мера Луцька Богдана Шибу, 45 років, за використання елементів передвиборної агітації у службовому кабінеті.

Напередодні Дня незалежності нардеп разом із однопартійцями зайшли до міського голови і відзняли прихованою відеокамерою прапорці та кепку із символікою Блоку Юлії Тимошенко на робочому столі мера.

Богдан Шиба звинувачення відкидає.

— Прапорці й кепка це особисті речі. Вони не були виготовлені за кошти виборчого фонду й з"явилися на столі задовго до початку кампанії, — каже міський голова.

Після триденних слухань Луцький міськрайонний суд відхилив позов. Суддя Лоліта Івасюта не визнала прапорці й кепку передвиборною рекламою. Того ж дня Анатолій Горбатюк подав апеляцію на таке рішення до Львівського апеляційного суду.

Торік Богдан Шиба вже судився через нібито використання ним адміністративного ресурсу. Його хотіли зняти з реєстрації в кандидати на крісло міського голови.  Бо він поштовими листівками привітав усіх лучанок зі святом 8 Березня. Суд тоді виправдав Богдана Шибу, і той виграв вибори.

Зараз ви читаєте новину «Богдан Шиба судиться через кепку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі