четвер, 05 липня 2007 07:03

Блискавка вбила на футбольному полі

15-річний Юрій Мацюк загинув від удару блискавки на стадіоні в селі Башарівка Радивилівського району Рівненської області. Недільного вечора хлопець із чотирма приятелями ганяв м"яча, коли почалася гроза.

— Блиснуло кілька разів, двічі прогриміло, як прибігли хлопці і кричать, що Юрка вбило, — розповідає 52-річна Любов Гринюк із Башарівки. — На стадіон викликали міліцію, "швидку", але він уже був мертвий. Прикопували його землею, робили штучне дихання — не допомогло.

Юрій стояв на воротах у бейсболці, майці та спортивних трусах. До кишені поклав мобільний телефон. Припускають, що апарат притягнув блискавку.

— Громовиця вдарила Юрієві в потилицю й пробила бейсболку. На скроні вигоріло волосся, — каже начальник райвідділу міліції Віталій Чубаєвський, 31 рік. — Труси та майку просто роздерло. На хлопцевих грудях хлопця знайшли обпалену дірку.

У Мацюків залишилося двоє дітей — 18-річна Віталія та 14-річний Олег. Мобільний телефон Юрія батьки віддали молодшому синові.

Зараз ви читаєте новину «Блискавка вбила на футбольному полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі