пʼятниця, 08 листопада 2019 06:11

Бізнесмена Ігоря Сала підірвали в авто

6 листопада близько 21:30 на Брест-Литовському шосе у Святошинському районі Києва вибухнув "Мерседес Бенц S600". Власник авто 57-річний бізнесмен і 34-річний водій травмувалися. Загинув 40-річний поліцейський, який охороняв бізнесмена за договором. Пошкоджена машина, що була поряд.

Попередньо, на дах іномарки кинув вибухівку мотоцикліст, коли зупинилися на світлофорі.

У броньованому авто їхав бізнесмен, директор фармацевтичної компанії 57-річний Ігор Сало. Охоронцеві вибухом відірвало голову, за неофіційними даними.

Сало родом із Барвінкового Харківської області. Закінчив Харківський фармацевтичний інститут. У ЗМІ про нього пишуть, як про учасника рейдерських захоплень і корупційних "вугільних схем". Із цього приводу привертав увагу працівників НАБУ і СБУ. Однак до серйозного кримінального переслідування справа не дійшла. Також він нібито має вісім паспортів, серед них і російський.

— Слідство розглядає кілька версій. Однак пріоритетною є підприємницька діяльність Ігоря Сала, — каже Віктор Нечитайло зі столичної поліції.

Про стан потерпілих і їхнє місце перебування інформацію не розповсюджують. Для розшуку підривника на території області проводять спецоперацію. Шукають мотоцикл марки БМВ чорного кольору. Справу розслідують як умисне вбивство, за що загрожує 15 років або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмена Ігоря Сала підірвали в авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі