четвер, 17 січня 2008 07:08

Бізнесмен зламав носа міліціонерові

30-річний дільничний міліціонер Анатолій Яроменко з Рівного постраждав через сімейну сварку. Минулої середи його побив приватний підприємець Олександр Абрамчук, 29 років.

— Ми з колегою-дільничним ішли по нову форму, — згадує Яроменко. — Аж раптом він отримав повідомлення, що в багатоповерхівці на вулиці Князя Романа бійка.

23-річну дружину Абрамчука правоохоронці зустріли надворі. Олександр зачинився у квартирі й не пустив міліціонерів. Протокол склали на лавці у дворі.

— Доки ми там сиділи, з під"їзду вибіг Абрамчук із 4-річним сином на руках, — каже дільничний. — Ми представились, попросили дати пояснення. А він узяв і втік!

Анатолій Яроменко кинувся за чоловіком. Несподівано той обернувся і з усієї сили вдарив міліціонера межи очі. Удар був таким сильним, що правоохоронець знепритомнів.

Яроменко досі перебуває в лікарні з закритою черепно-мозковою травмою та переломом носа.

Міська прокуратура порушила проти Олександра Абрамчука кримінальну справу.

— За побиття дільничного він може провести п"ять років за ґратами, — зазначає старший слідчий міської прокуратури Олег Шрам.

Дружина Абрамчука заяви на чоловіка в міліцію не написала.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмен зламав носа міліціонерові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі