пʼятниця, 20 квітня 2007 07:08

Біля управління міліції пограбували авіакасу

28-річного Дмитра та двох Ігорів, 31 та 33 років затримали у Львові працівники Галицького райвідділу міліції та ДАІ. У ніч на середу чоловіки намагалися пограбувати авіакасу за 100 м від обласного управління МВС.

Молодший Ігор із пістолетом "наган" удень зайшов у приміщення авіакаси і сховався в туалеті. Дочекався, доки працівники розійдуться. Опівночі по мобільному дав сигнал напарникам. Потім відчинив їм двері.

Охоронець у приміщенні був один. 69-річний Іван Піддубний намагався чинити опір. Чоловікові прострелили ногу. Поранений упав у холі, а грабіжники кинулися до каси.

Доки тривало пограбування, охоронець вибрався на вулицю і гукнув трьох інспекторів ДАІ, які чергували біля будинку обласної міліції. Ті узяли з собою підмогу.

— Нападників затримували шестеро осіб. Злодії не опиралися, — розповідає Денис Харчук, 26 років, з управління міліції. — У них знайшли $500 доларів та револьвер.

"Наган" 1939 року випуску. Номерів на зброї немає. Пістолет направили на експертизу.

Чоловіки — безробітні, раніше за злочини не затримувалися. Дмитро проживає в Сокалі, його напарники — у Львові.

Пораненого охоронця відвезли до травмпункту міської лікарні. Стан Піддубного медики називають задовільним.

Зараз ви читаєте новину «Біля управління міліції пограбували авіакасу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі