вівторок, 08 травня 2007 07:03

Безпритульним тваринам зібрали 188 гривень

Молодіжна Ліга захисту тварин утретє провела "Благодійний ярмарок". Він проходив у Києві на Володимирському узвозі біля арки Дружби народів. Приурочили захід до Дня матері та дня захисту дітей.

Волонтерам вдалося зібрати 188 грн. Гроші підуть на допомогу безпритульним тваринам.

— Продавали сережки та буси із дерева, скла, листівки, горщики, вишивані картини, іграшки із глини, в"язані чохли для мобільних телефонів та фотоапаратів. Ціни — від 1–30 гривень. Усе робили своїми руками, — розповідає координатор акції 20-річна Анастасія Короненко.

Окрім того, на ярмарку провели акцію "Знайди друга". Усі, хто мав при собі паспорт, могли взяти безпритульне кошеня чи собаченя.

— Ми принесли три собаки, двоє кошенят і дві дорослі кішки. Колись знайшли їх на вулиці, підлікували, а тепер віддали в добрі руки. Кияни забрали одне собаченя та котеня. Майбутні господарі підписали з нами угоду, що будуть доглядати за твариною і не знущатимуться, — каже Короненко.

Перший "Благодійний ярмарок" провели 4 березня цього року, другий — 1 квітня. За обидва волонтери зібрали близько 600 грн. Наступні акції відбуватимуться кожного місяця до кінця року. 3 червня ярмарок приурочать до Дня молоді та Дня Конституції.

Зараз ви читаєте новину «Безпритульним тваринам зібрали 188 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі