субота, 12 січня 2008 07:07

Батько поранив сина з іржавої рушниці

Олександр Лавренчук, 32 роки, із села Димине Новоукраїнського району, що на Кіровоградщині, із рушниці вистрелив у 3-річного сина Олексія.

— Чоловік знайшов у хліві під стелею рушницю з патронами. Приніс її до хати і взявся заряджати. Був напідпитку, — розповідають в управлінні МВС Кіровоградщини. — Рушниця іржава. Вона не мала  вистрелити. Але, як то кажуть, і палка раз за рік стріляє. Тому, коли чоловік її зарядив — зброя вистрелила прямо в сина.

Олексій грався біля батька, коли куля влучила йому в область попереку. Хлопчика доправили до районної лікарні, а Олександра забрала міліція.

— Зразу приїхали родичі жінки. Не могли повірити, що він таке зробив, засуджували, — кажуть у Диминській сільській раді. — Чоловік доказував, що випадково вистрелив і вбивати сина не хотів. А зараз розкаюється.

Олександр і на рік молодша Людмила одружилися 11 років тому. Чоловік родом із сусіднього села Приют. Жили з батьками жінки. Три роки тому переїхали до нової хати. Обоє не працюють, мають своє господарство. До народження Олексія Людмила працювала бухгалтером. Нині в декретній відпустці. Подружжя має ще 10-річного сина Андрія.

Після операції лікарі запевняють, що Олексій житиме. Кримінальної справи проти Олександра ще не порушували. Чоловік каже, що нажав на курок випадково. Рушницю віддали на експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Батько поранив сина з іржавої рушниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі