пʼятниця, 06 липня 2007 07:02

Бабуся й онука втопилися в каналі

У вівторок біля села Відножине Василівського району Запорізької області втопилися бабуся та її 10-річна онучка. Обидві поїхали на велосипеді мити ноги до зрошувального каналу.

— До 67-річної Катерини Пізнік приїхали на літо онуки, — розповідають у сільраді. — За селом є стихійний ринок. Там продають різні продукти. Цього дня жінка пішла з онучкою та її рідним братом продавати цибулю.

По обіді онук залишився торгувати далі, а бабуся з онукою поїхали за 2 км на зрошувальний канал обмитися. Надвечір хлопець затурбувався про рідних. Сказав продавщицям поруч, що бабуся й сестра не повернулися. Ті пішли до каналу. Побачили два тіла, що плавали на поверхні. Викликали міліцію та "швидку".

Нині тіла померлих на експертизі. Після розтину з"ясують, як загинули жінка з дитиною. Спуск до води дуже крутий та слизький. У міліції припускають, що вони могли посковзнутися та вдаритися головою.

— Такі канали будували ще в радянські часи для поливу полів, — кажуть у МНС. — Вони глибокі, й там заборонено купатися. Наприклад, цей канал тягнеться аж до Криму.

Зараз ви читаєте новину «Бабуся й онука втопилися в каналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі