вівторок, 05 лютого 2008 07:04

Антоніна й Олександр впали з мосту над Дніпром

У Запоріжжі в п"ятницю ввечері 23-річний Олександр Ковалець зі своєю дівчиною Антоніною Липяк, 16 років, упали з мосту Преображенського.

Спочатку молоді люди сиділи з компанією в барі неподалік Дніпра. Потім Олександр із Антоніною вирішили прогулятися, подивитися на воду.

— Нині в нас плюсова температура. Льоду немає на річці, — каже Наталя Шевченко з прес-служби МВС у Запорізькій області. — Дівчина сіла на парапет спиною до води. Потім вирішила пройтися по ньому. Хлопець тримав її за руку. Але та не втримала рівновагу й полетіла в річку. Юнак намагався її схопити, але теж не втримався і впав у воду.

Водночас мостом прогулювалися кілька пар. Вони викликали "швидку". Потім приїхала міліція та рятувальники. Тіло Олександра знайшли відразу. Він розбився об опору мосту. Тіло дівчини —  наступного дня вранці на міському пляжі Жданова. Загиблій мало виповнитися 17 років у березні. Вона сирота. Навчалася в запорізькому ПТУ. Мешкала з бабусею.

У МНС говорять, що дівчина і хлопець стрибнули разом.

Із мосту Преображенського щорічно стрибає до десяти самогубців. Більшість із них гине від удару об воду. У комунальному підприємстві "Запоріжжяводоканал" кажуть, що висота Преображенського 54 м. Це найвищий міст через Дніпро.

Зараз ви читаєте новину «Антоніна й Олександр впали з мосту над Дніпром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі