вівторок, 25 вересня 2007 07:05

Анна Бабенко вдарила кулаком по столу і згас монітор

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Дизайнер Анна Бабенко (у центрі) та переможниця конкурсу донеччанка Юлія Сосновська (праворуч) після показу колекції ”Леді life:) & Единственная”. Усі сукні виготовлені з рожевого шовку різних відтінків
Дизайнер Анна Бабенко (у центрі) та переможниця конкурсу донеччанка Юлія Сосновська (праворуч) після показу колекції ”Леді life:) & Единственная”. Усі сукні виготовлені з рожевого шовку різних відтінків

21–23 вересня у столичному "Альта Експо" в рамках показу мод "Трейд Марк Дефіле" дизайнерка Анна Бабенко, 40 років, разом із "Леді life:) & Единственная" представила колекцію одягу. Її вироби на подіумі демонстрували читачки журналу — жінки з різних регіонів країни.

У показі взяли участь десять жінок від 25 років, які набрали найбільше голосів у смс-голосуванні. Цією акцією організатори хотіли показати, що не лише молоді дівчата зі стандартними параметрами можуть красуватися на подіумі та з"являтися на обкладинках журналів.

— Колекція не буде у продажу, — пояснює Анна Бабенко. — Речі я шила в одному екземплярі спеціально для дівчат — учасниць конкурсу. Коли мені запропонували взяти участь у проекті, одразу погодилася. Те, що у назві колекції фігурує слово "леді", задало тон. Мої моделі були в сукнях. Вважаю, що це одяг справжньої леді.

Дизайнерка мала створити одяг рожевого кольору, який використовує оператор мобільного зв"язку life:). Говорить, що використала майже всі його відтінки — і червоний, і малиновий. Сукні пошиті з шовку.

— Усі дівчата дуже хвилювалися, — веде далі Бабенко. — На репетиції я сама розставляла їм стільці, на які вони мали орієнтуватися на подіумі. У певний момент зрозуміла, що вони зовсім не чують мене з переляку. Тоді я вдарила кулаком по столу! Навіть монітор згас, — сміється дизайнерка, — але дівчата зразу ж вишикувалися!

Анна Бабенко каже, що придумувала моделі суконь, коли роздивлялася фотографії жінок на моніторі. Свої мірки учасниці присилали електронною поштою.

— Але ж ви розумієте, як це буває, коли жінка сама собі знімає мірки, — розповідає Бабенко. — Фігури в усіх на папері виявилися майже ідеальні! І зросту пододавали, тож мені доводилося "підганяти" одяг під реальні параметри.

Переможниці конкурсу на примірку приїжджали до Бабенко двічі. Модельєр каже, що дівчата весь час усміхалися, наче не вірили своєму щастю.

Усі моделі на подіумі були одягнуті в капронові колготи-сіточки тілесного кольору. А після показу постійно перепитували у дизайнерки та організаторів, чи справді можуть забрати сукні собі.

У конкурсі перемогла донеччанка Юлія Сосновська, 29 років.

— Хочу подякувати всім, хто підтримав мене, — сказала вона. — Це справді мрія кожної жінки — взяти участь у професійному показі.

Зараз ви читаєте новину «Анна Бабенко вдарила кулаком по столу і згас монітор ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі