вівторок, 13 травня 2008 07:13

Ані Лорак у Лондоні зустрічали варениками

На "Євробаченні" у Белграді 29-річна співачка Ані Лорак покаже документальний фільм "СНІД не передається через дружбу". З 2004 року вона є послом доброї волі ООН.

— Люди в різних країнах розповідали свої історії зараження СНІДом, — розповідає співачка. — У Лондоні познайомилася з актором, хворим на СНІД. Коли ми познайомилися, я й подумати не могла, що він інфікований — життєрадісний, активний. Дівчинка розповіла, як покохала хлопця, зустрічалася з ним. Після того як вона дізналася про хворобу, він просто зник. Виявляється, він це навмисно зробив, бо знав про хворобу. Її батьки досі не знають.

Фільм покажуть англійською мовою.

Пісенний конкурс "Євробачення" пройде 20, 22  та 24 травня в Белграді. З березня триває промо-тур співачки країнами Європи. Лорак виступила на Кіпрі, Мальті, в Болгарії, Македонії, Росії, Британії, Іспанії.

— Я навіть не очікувала такого успіху. В Лондоні у нічному клубі "Скала" публіка скандувала "Шейді Лейді" і не відпускала мене зі сцени, — розповідає співачка. — Коли я прийшла на ефір "Кепітал редіо", то побачила, що вся студія у жовто-блакитних прапорах. Присутні співали гімн України.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак у Лондоні зустрічали варениками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі