пʼятниця, 21 березня 2008 07:11

Ані Лорак співатиме четвертою

У другому півфіналі на цьогорічному пісенному конкурсі "Євробачення" українська співачка Ані Лорак, 29 років, виступатиме під номером "4". Його витягнули на жеребкуванні під час зустрічі керівників делегацій країн-учасниць у понеділок.

— У принципі в кожного артиста є своє щасливе число. Не знаю, чи подобається воно самій Ані, — каже продюсер Олег Чорний. — Люблять числа один, сім та вісім. Остання, наприклад, символізує безкінечність, а сімка — це Боже число.

Конкурс складається з двох півфіналів і фіналу. У півфіналах беруть участь по 19 країн. До фіналу  потрапляють країни — засновники "Євробачення": Велика Британія, Франція, Іспанія, Німеччина і Сербія як країна — переможець "Євробачення-2007" та організатор конкурсу цього року.

За результатами жеребкування, першою у півфіналі 20 травня співатиме Чорногорія, а останньою — Греція. Представникові від Росії Дімі Білану дістався 18-й номер — передостанній.

Другий півфінал, 22 травня, в якому співатиме Ані Лорак, відкриє Ісландія, а закриє Португалія. Фінал пройде 24 травня.

На Євробаченні Ані Лорак співатиме пісню "Шейді Лейді", яку написав Філіп Кіркоров.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак співатиме четвертою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі