середа, 03 жовтня 2012 06:00

Андрій Шевченко назвав третього сина Олександром

Автор: фото: REUTERS
  Футболіст Андрій Шевченко й американська модель Крістен Пазік одружені вісім років. Зараз він мешкає в Києві, вона — в Лондоні. 1 жовтня в них народився третій син
Футболіст Андрій Шевченко й американська модель Крістен Пазік одружені вісім років. Зараз він мешкає в Києві, вона — в Лондоні. 1 жовтня в них народився третій син

1 жовтня о 23.00 у футболіста 36-річного Андрія Шевченка та його дружини американської моделі Крістен Пазік, 34 роки, народився син. Його вага — 3,7 кг, зріст — 52 см. Це третя дитина в подружжя.

— Роды прошли нормально, Кристен себя отлично чувствует, — каже телефоном сестра Шевченка — 39-річна Олена. — Але вона ще кілька днів пробуде в пологовому будинку разом із новонародженим. Андрій вилетів у Лондон. Про вибір імені вони не сперечалися. Була умова — третій дитині дадуть українське ім'я. Як дізналися, що буде хлопчик, вирішили назвати Сашком.

Андрій Шевченко і Крістен Пазік живуть у шлюбі вісім років. Мають синів 7-річного Джордана та Крістіана, 5 років.

— Старші з нетерпінням чекали на появу братика, — розповідає Олена. — Останнім часом тільки і говорили про нового члена сім"ї. Вже планують зіграти з ним у футбол і сперечаються, хто перший покатає його в візочку.

Із 1999 року Андрій Шевченко жив за кордоном. Грав за італійський "Мілан" та лондонський "Челсі". До київського "Динамо" повернувся 2009-го.

— Андрій переїхав до Києва разом із Крістен, — розповідає один із гравців "Динамо". Імені просить не вказувати. — Вони планували залишитися в Україні. Та Крістен тут не сподобалося. Вона некомфортно почувалася через мовний бар'єр, не могла знайти відповідної та високооплачуваної роботи. Разом із дітьми вона повернулася в Лондон, а Андрій залишився в Києві. Бачилися вони приблизно раз на три тижні. Якось Андрій казав: "Мої сини бачать мене частіше по телевізору, ніж удома".

Після Євро-2012 Шевченко завершив кар'єру футболіста. Балотується в народні депутати від партії "Україна — Вперед!". У декларації про доходи вказав, що має в Києві три квартири на 269,57 кв. м, 160 та 56,68 кв. м. Торік заробив 13,2 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко назвав третього сина Олександром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі