четвер, 27 вересня 2007 07:05

Андрій Ярмошик отруївся блідою поганкою

Тиждень боролися рівненські лікарі за життя 16-річного жителя Сарн Андрія Ярмошика. Хлопець помер у реанімації в понеділок зранку. Минулої неділі він з"їв юшку з сироїжок, у яку потрапила бліда поганка.

— Андрій виріс у лісі, його батько працює агрономом на дослідній станції. Він усі гриби знав, — запевняє 16-річний товариш хлопця Олександр Ткаченко. — І як він прогледів отруйну поганку? Поруч гриби перебирали дві його старші сестри. Батько теж отруївся, але має міцніший організм, тому вижив.

У неділю ввечері Андрієві стало зле: заболів шлунок, почало нудити. Мати хлопця працює медсестрою в реанімаційному відділенні райлікарні, викликала "швидку". Через два дні стан хлопця погіршився, його перевезли до Рівного. В обласній лікарні він уже не приходив до тями.

Ярмошик учився в Сарненському районному колегіумі, був найкращим учнем у класі.

— На цвинтар їхали трьома бусами, уроки скасували, — розказує заступник директора Тетяна Василенко, 40 років. — Діти самі замовили вінки, поставили його портрет у класі. Андрій був відмінником, перемагав на обласних олімпіадах із математики, грав за команду району з футболу та нашу команду КВК.

Учителі й однокласники Ярмошика зібрали батькам на похорон 500 грн.

28 жовтня Андрієві мало виповнитися 17 років.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Ярмошик отруївся блідою поганкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі