четвер, 07 червня 2007 07:06

Американець і п"ятеро українців розбилися в ДТП

На трасі Устилуг—Луцьк—Рівне поблизу села Карпилівка Рівненського району в середу вночі сталася аварія.

Джип БМВ-Х5, який їхав до Рівного, вискочив на зустрічну смугу і зіштовхнувся із вишневим мікроавтобусом "Рено-Трафік". Бус прямував до Луцька. Зі столичного аеропорту "Бориспіль" він віз групу дорослих із дітьми.

— Дорога просто залита кров"ю, засипана битим склом та розкиданими речами. Від удару джип перекинувся і вилетів на узбіччя, — розповідає Олег Власинець із відділу розслідування ДТП обласного управління міліції. — У "рено" повністю розтрощений перед.

Рух на трасі відразу спинився. Водії інших машин спробували витягти тіла, викликали "швидку".

Пасажир джипу Михайло Сирота, 45 років, із Києва та п"ятеро пасажирів буса загинули на місці. Серед останніх 47-річна сестра водія автобуса Раїса Любижанин, двоє її синів та 46-річна Марія Мельник — усі з Нововолинська. Їхав у мікроавтобусі також 49-річний Петро Мельник. Він прилетів погостити із Сакраменто, штат Каліфорнія (США). Усі тіла вже забрали до моргу.

Водій джипу Анатолій, 24 роки, та 41-річний водій буса Володимир уціліли. Їх та ще двох пасажирів із переломами та забоями відвезли до обласної лікарні. Потерпілі нині в стані шоку і не пам"ятають, що з ними сталося.

Зараз ви читаєте новину «Американець і п"ятеро українців розбилися в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі