четвер, 30 вересня 2010 19:00

Якої професії бажаєте вашим дітям?
6

Антоніна Косенко, 57 років, пенсіонерка, Полтава:

— Хотіла б у майбутньому бачити внука юристом. Цю професію можна застосувати і в роботі, і для себе вона корисна. Якщо не получиться влаштуватися юристом — можна і в суді працювати, і в паспортному столі, свою контору відкрити. Чи буде його ця робота достатньо фінансово забезпечувати, сказати не можу. Бо у нас живуть добре лише багатії. А наші діти, закінчивши вузи, стоять на базарі.


Наталя Парнікова, 30 років, психолог, Львів:

— Дуже хотіла б, щоб моя Вікторія стала балериною. Такі люди завжди в хорошому настрої. Професійних балерин поважають, знають в обличчя. Вони постійно спілкуються з елітою, здобувають добре виховання. Крім того, перебувають у гарній фізичній формі та заробляють непогані гроші.


Сергій Прошаков, 50 років, геодезист, Черкаси:

— Думаємо, що донька стане дизайнером, бо любить малювати. Але ми з дружиною не будемо наполягати на якійсь професії. Мої батьки мені теж не казали, на кого вчитися. Хоч у нас була династія залізничників. І якби я обрав цю професію, то вони були б щасливі. Та й заробіток у залізничників набагато більший, ніж я маю. Але батьки вирішили не ставати мені на шляху.


Лариса Юхнович, 39 років, спеціаліст із туризму, Бережани Тернопільської області:

— Доньці радила обирати фах бібліотекаря. Робота спокійна, для жінки  непоганий варіант. І зарплату там недавно підняли до 1500. Але донька каже, що нудно. Тепер англійську почала вивчати з репетитором. Може, на ін"яз піде вчитися. Ще як варіант розглядаємо фах економіста.


Юлія Романюк, 27 років, учитель української та англійської мов,  Вінниця:

— Якщо у доньки буде бажання стати співачкою, в усьому її підтримаю. Вважаю, що така професія принесе їй і моральне, і матеріальне задоволення. Але тільки в тому випадку, якщо вона сама того хотітиме. Захоче бути товаровєдом — то буде.


Олександр Слєпцов, 42 роки, інструктор із таеквон-до, Київ:

— Дуже хочу, щоб із сина був толковий програміст. Сьогодні це дуже затребувана професія. Він зможе працювати у будь-якому куточку світу і буде отримувати завжди більше середньої зарплати. Робота не пильна і не фізична. Завжди собі заробить на хліб із маслом.

Зараз ви читаєте новину «Якої професії бажаєте вашим дітям?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі