четвер, 30 грудня 2010 05:30

Які серіали дивитимуться?

Сльозливі телесеріали-новели зникнуть із прайм-тайму. Будуть більш веселі, розважальні фільми.

— Наступного року вітчизняні телевізійники здолають кризу й виготовлятимуть більше власних серіалів, — каже 25-річна Наталія Данькова, оглядач видання "Телекритика". — "Новий канал" знімає серіал "Ластівчине гніздо". За сюжетом, це історія про дівчинку Машу, яка втрачає маму і шукає батька. "1+1" готують фільм "Світ Рити" — про касирку районного супермаркету. Також канал готовий запустити комедійний серіал "Пончик Люся". "Інтер" видасть власний серіал, створений на основі "Сватів".

Студія "Молочний продакшн" зніме для ICTV комедійний серіал "Рюрики" про молодого столичного вчителя, який потрапив на роботу у глухе село. "Студія Квартал 95" робитиме для "Інтера" комедійну сімейну історію "Привид чи Небесні родичі" та чотирисерійний фільм про дітей із раковими захворюваннями "Материнський інстинкт".

Олександр Роднянський на замовлення росіян знімає великобюджетні серіали "Біла гвардія" та "Достоєвський". Вони незабаром з'являться на наших екранах, але на яких, досі невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Які серіали дивитимуться?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі