понеділок, 09 лютого 2009 18:34

Акція "Геть усіх!" триває в центрі Києва

Автор: фото: Aндрій ШМАТОВ
  Учасник акції ”Геть усіх!” рубає дрова для ”буржуйки”, біля якої гріються люди на майдані Незалежності у Києві
Учасник акції ”Геть усіх!” рубає дрова для ”буржуйки”, біля якої гріються люди на майдані Незалежності у Києві

— У народу лапша на вухах і дуля під носом! Геноцид настоящий! Клани позабирали все, а народ залишився біля розбитого корита. Пенсія інженера і вчителя 500–600 гривень! Треба все міняти. До влади — молодих, грамотних, некорумпованих! Якщо буде пікет, підемо до Верховної Ради. У Києві тоже бєспрєдєл: Черновецький однією рукою дає, а другою забирає. Всьо в туманє, всьо в диму, — каже, розмахуючи руками, пенсіонер ВікторТимченко, 60 років.

Чоловік стоїть біля білого намету з написом "Геть усіх!" на столичному майдані Незалежності.

Минулої п"ятниці громадські організації "Патріоти України", "Вільна Одеса" й партія "Братство" встановили тут п"ять наметів. Учасники акції кажуть, роздали за день 10 тис. агіток.

У суботу о 13.00 навколо наметів стоїть майже 20 перехожих.

— Ми розгорнули штаб всеукраїнського спротиву. На початку березня плануємо масові акції громадської непокори біля Верховної Ради, Кабміну й Секретаріату президента. Хочемо відставки всієї нинішньої політичної еліти і прийняття закону про люстрацію. Він заборонятиме участь у виборах усім, хто був при владі останні десять років, — каже "ГПУ" лідер "Братства" Дмитро Корчинський, 44 роки.

— Якщо навіть прийде хтось новий, то все залишиться, як було. Треба теперішнім правителям приймати якісь рішення, — впевнена Руслана Гончарова, 43 роки. Вона з чоловіком приїхала до Києва із Луганська. Каже, в їхньому місті люди зневірені, мітингують біля наметів Партії регіонів.

У Києві розмальовують бетонні мури зображеннями мітли — символу акції "Геть усіх!".

Зараз ви читаєте новину «Акція "Геть усіх!" триває в центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі