пʼятниця, 01 серпня 2008 07:09

Як змінився рух транспорту на Заході України

Львівська область. Потяг Львів–Ужгород курсує не через Старий Самбір, як завжди, а об"їжджає його — за Самбором повертає на Стрий. Потяг Львів–Солотвино доїжджає лише до Рахова, їде не через Самбір, а одразу на Стрий. Автобуси їздять за маршрутами.

Івано-Франківська область. На 35-му кілометрі залізниці Делятин–Товмачик розмило 75 м підпірної стінки та зруйнувало 150 м колії. На дорогах Стрий–Мамалига в Івано–Франківському районі, Татарів–Кам"янець–Подільський у Коломийському, Кричка–Розсільна в Богородчанському районі, на дорозі Верховина–Слупійка через пошкоджені мости проїзду немає. На трасі Криворівня-Вижниця-Сторожинець-Чернівці в Косівському районі зруйнувало підпірні стінки та розмило земельне полотно — проїзд ускладнений.

Чернівецька область. Потяг Чернівці–Вижниця зняли з рейсу через обвал мосту біля села Завалля. Рух автобусів із Чернівців на Путилу та Ужгород призупинено.

Закарпатська область. Електропоїзди, які курсують із Ужгорода до Солотвина, доїжджають лише до Тячева. Електропоїзд Королево–Солотвино — до Вилоку. Автобуси курсують за звичайним маршрутом.

У Тернопільській області автобуси і поїзди їздять як і до стихії.

Зараз ви читаєте новину «Як змінився рух транспорту на Заході України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі