вівторок, 21 грудня 2010 06:45

Аделаджу хочуть реабілітувати

Прибічники Сандея Аделаджі, пастора протестантської церкви "Посольство Боже", розгортають кампанію обілення репутації пастора. На це можуть витратити близько $500 млн, що перебувають на рахунках так званого "Клубу тисячі мільйонерів". Близько 600 осіб постійно пишуть позитивні коментарі у соцмережах і в інтернет-публікаціях про Аделаджу.

— Справді, є план заходів із обілення репутації Сандея, — коментує "ГПУ" 46-річний Павло Федоров, колишній пастор і помічник Сандея Аделаджі. — Подібні заходи апробовували в жовтні 2009-го. Щойно Сандей прибув у Міністерство внутрішніх справ на очну ставку із потерпілими від афер "Кінгз Кепітал", одразу ж приїхали й його прихожани. Почали пікетування під міністерством та кабміном.

Прибічників Аделаджі значно поменшало, усього дві тисячі осіб, каже Федоров. Їх і залучатимуть до акцій.

— Аделаджа неодноразово висловлювався на підтримку президента Януковича. Та навряд чи це допоможе уникнути кримінальної відповідальності. Адже проти нього свідчать неспростовні факти.

Нагадаємо, Сандея Аделаджу можуть ув'язнити на 12 років після доведення причетності до кількох фінансових афер. Зокрема "Кінґз кепітал".

Зараз ви читаєте новину «Аделаджу хочуть реабілітувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі