вівторок, 15 квітня 2008 07:04

7-річна Аня Качаку два дні чекала маму на вокзалі

9 квітня працівники залізничного вокзалу Вінниці помітили дівчинку. Вона була без дорослих, звідки приїхала та де її сім"я, не знала. Назвалася Анею. На вокзалі дитину залишила мати, з якою вони їздили до бабусі.

— Мені мама сказала, що вона потопала, а я її тут маю чекати, — каже дівчинка. — Я змерзла, стала ходити кругом по вокзалу.

Аня говорить, що живе в селі, але не знає, в якому. Її матір звати Наталя, батька — Віктор, старших братів — Віталій і Денис.

— В Ані серйозні проблеми з розвитком мовлення, — розповідає Олександр Михайловський із Замостянського відділу міліції. — Про пошук дитини за два дні ніхто не заявляв. Дівчинку відправили в соціально-реабілітаційний центр "Добро".

У суботу Наталя Качаку, жителька села Гавришівка Вінницького району, приїхала за донькою до притулку.

— Аню побачили по телевізору односельці й пішли до Наташі, — розповідає секретар Гавришівської сільради Раїса Процюк. — У них неблагополучна сім"я, батьки безробітні. Діти недоглянуті, часто ходять голодні.

Зараз ви читаєте новину «7-річна Аня Качаку два дні чекала маму на вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі