пʼятниця, 29 серпня 2008 07:11

67 тролейбусів стоять у Львові

У четвер до страйку львівських тролейбусників (про нього "ГПУ" писала в номері за 28 серпня) приєдналися трамвайники. На маршрути не вийшли 67 тролейбусів та 52 трамвайні вагони. Працівники депо підтримали водіїв тролейбусів, які в середу оголосили протест через невиплату заробітної плати.

— Наші працівники прийшли на роботу, але трамваїв не виводили, — каже Микола Галкін, 64 роки, головний інженер трамвайного депо N2. — Ми не отримали зарплати за липень. Приїжджав заступник мера. Обіцяють, що в п"ятницю після обіду виплатять гроші. Як тільки отримаємо зарплату, трамваї поїдуть.

У прес-службі міської ради пояснюють: страйку можна було уникнути, якби керівники "Львівелектротрансу" повідомили водіям, що з бюджету перерахували мільйон гривень на зарплату. За словами заступника директора підприємства Богдана Зайця, ці гроші проблеми не вирішать.

— Борг перед трудовим колективом за липень становить 3 мільйони 800 тисяч гривень — говорить Богдан Заєць. — Ця сума дозволить погасити 25 відсотків заборгованості. Вирішення проблеми в тому, що ми маємо отримувати зароблені кошти, а добиватися їх повинні не ми, а міські органи.

Зараз ви читаєте новину «67 тролейбусів стоять у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі