понеділок, 25 червня 2007 07:11

4-річна дівчинка згоріла на сіні

Ірина Панченко із села Граби на Житомирщині минулої середи пішла гратися до двоюрідного брата Владислава Яковчука. Його батьки живуть у сусідньому будинку, через паркан. Обом малим — по чотири роки.

Діти забралися на горище хліва. Там сім"я складала сіно. За якийсь час мати Владислава Людмила помітила, що з-під даху сараю йде густий дим. Жінка кинулася туди. Свого сина вона витягнула, а от Ірину не змогла.

— Дівчинка забилася кудись в глибину горища, тому її не було видно, — пояснюють у прес-службі МНС Житомирщини. — Рятувальники знайшли її тіло після пожежі — воно повністю обгоріло.

У Меленівській сільській раді кажуть, що діти на сіні гралися сірниками. Мати Владислава раніше вже ловила їх на цьому кілька разів. Того дня також побачила сірники в дітей і відібрала. Але дівчинка пішла додому і взяла нову коробку. Цього разу Людмила нічого не помітила, бо поралася на городі.

По смерті Ірини Панченки залишилися без дітей. Мама дівчинки зараз вагітна. Має народжувати у вересні. У Яковчуків, окрім Владислава, є старший син Василь.

Зараз ви читаєте новину «4-річна дівчинка згоріла на сіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі