вівторок, 11 серпня 2009 08:36

28 людей потрапили в аварію дорогою з моря

5 серпня о 15 год. поблизу селища Десна Вінницького району в кювет злетів пасажирський автобус "Мерседес — Бенц". Віз із Криму у Хмельницький відпочивальників із моря.

— За попередніми даними, в автобусі лопнула ресора, — розповідає Тетяна Яцко із прес-служби Державтоінспекції Вінниччини. — "мерседес" різко понесло вліво, на зустрічну смугу. Після цього він звалився в кювет. У салоні перебувало 28 осіб, зокрема 10 дітей.

Двох хмельничанок доправили до вінницької міської лікарні N2. Решті першу допомогу надали на місці.

29-річну Людмилу Ковеліну направили в реанімацію, — кажуть у лікарні. — 21-річну Наталію Плюту — у відділення політравм. Але вони надовго не задержалися. Цього ж дня поїхали від нас. Жінки отдєлались, так сказать, льогким іспугом.

Автобус належить хмельницькому приватному підприємству, що здійснює нерегулярні пасажирські перевезення. Підприємство має ліцензію на перевезення, автобус, кажуть, був справний, перед виїздом у рейс пройшов необхідний технічний огляд.

— Автобусом керувало поперемінно два водії, — говорить Тетяна Яцко. — Останній змінився у місті Умань, за 2,5 години до автопригоди.

За 1 год. працівники вінницької ДАІ зняли з маршруту місцевий мікроавтобус, щоб перевезти учасників аварії у Хмельницький.

Зараз ви читаєте новину «28 людей потрапили в аварію дорогою з моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі